Vakkert & Skreddersydd

Velkommen til Metalform. Vi lager fantastiske stålløsninger inspirert av nordisk design, kvalitet og funksjonalitet.

Skreddersydde stålløsninger for interiør & eksteriør.

Metalform er ledende innen produksjon av høykvalitets stål og smijernsprodukter.

Vi er et selskap med svært dyktige fabrikanter og smeder, og vi er stolte over det vi leverer. Vi kan tilby det ypperste innen interiørløsninger i glass & stål, dører, vinduer, vegger, porter, gjerder, rekkverk, franske balkonger, møbler, skulpturer og mye mer. Vi kombinerer moderne teknologi med gamle smijernstradisjoner for å skape unike produkter. Metalform har i over 20 år produsert premium produkter til våre kunder i hele Europa

For ditt hjem

At vi har vårt eget produksjonsanlegg med moderne fasiliteter og avanserte maskiner, betyr at vi kan samarbeide med deg for å levere komplette skreddersydde løsninger som tilfredsstiller høye krav til utførelse og kvalitet.

Smedene våre jobber med markedets beste mekaniske sveiseutstyr og alle produkter lages for hånd. Dette gjør at vi enkelt kan samarbeide med deg for å utforme et skreddersydd produkt akkurat slik du ønsker. Resultatet gir seg ofte til kjenne i en utsøkt kvalitet.

Entreprise

Metalform samarbeider med spennende kommersielle aktører på både store og små prosjekter. Les mer om våre tjenester.

Kreative prosjekter

Metalform grunnla søstermerket Formd i januar 2020. Formd, er en plattform hvor vi produserer spesialleveranser og større arbeider. Har du en utsmykningside for hjemmet eller bedriften din? Vi kan hjelpe deg med å realisere ideen din! Fra massive stål skulpturer til skreddersydde smijernsporter, et arkitektonisk monument eller andre spennende produkter.

Klar til å starte ditt prosjekt?

Fyll ut formularet under her for raskt og enkelt få et uforpliktende tilbud fra oss.