DØRER  til interiør & eksteriør

Våre innovative produkter utviklet for moderne standard.

DØRER TIL INTERIØR & EKSTERIØR

Design ditt eget unike rom og skap en autentisk atmosfære inspirert av klassisk og moderne til med lang levetid. Bring lyset inn og opplev den urbane sjarmen i en stue eller design din egen veranda- eller ytterdør. De smale eller brede stålprofilene gjør det mulig å variere utformingen i alle mulige design.

For eksterne løsninger har vår MF ISO -FINELINE har en avansert isolert stålprofil med høy tetthet som fungerer som en termisk barriere. Med slike profiler til glass som er dobbelt eller tredobbelt kryptonfylt og opp til 37 mm bredt, overgår man kravene i gjeldende forskrifter, spesielt i tøffere værforhold hvor tradisjonelle stålvinduer kanskje ikke tidligere har vært tilstrekkelige.

Https: Metalform No Wp Content Uploads 2020 12 Steels 1 Copy Png Webp

I samarbeid med

Design dine egne unike boarealer og lag en autentisk, historisk påvirket atmosfære, sammen med tidløs eleganse og lang levetid. Opplev den urbane sjarmen til loftet og gjenskape deres historiske industrielle karakter. De slanke og smale stålprofilene gjør det mulig for deg å lage dine egne unike miljøer. Termisk barrie stålalternativer tilgjengelig. Hva er en termisk barriere = Termisk barriere er et begrep som relaterer seg til vindu eller dørkarm, som er like viktig, hvis ikke mer enn glasset. Rammen til et vindu har en betydelig innvirkning på den samlede energieffektiviteten til ethvert vindu og dør – inkludert for doble glass systemer. Vår MF ISO -FINELINE har en avansert høy tetthet.

2021 11 14 1 Jpg Webp

Klar til å starte ditt neste prosjekt?

Uavhenig om du er klar til å komme igang med ditt neste prosjekt eller bare trenger noe hjelp så er du velkommen til å sende oss en forespørsel.

Egenskaper

 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike dørtyper
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSmale profiler
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike sprosser til glass
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSpesielle geometrier
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSkjult drenering
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike monteringsmuligheter
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpFørsteklasses utførelse
Https: Metalform No Wp Content Uploads 2020 12 B26a831c Ca11 430d Af8f 453e8162af41 Jpg Webp

Tekniske Spesifikasjoner

Metalform’s stålvinduer finnes i forskjellige utførelser. Alt fra varmgalvanisert stål til corteen-stål og også i edlere metaller som bronse. Stålalternativene er tilgjengelige i et utvalg av svært holdbare pulverlakkfarger. Malingen er bakt på ved høy temperatur for å gi en høykvalitets finish.

Mens vi tilbyr nærsagt hvilken som helst farge, går de fleste av kundene våre for sort 9005 – kanskje det er for vanskelig å velge eller så er det bare slik at sort er tidløst og klassisk.

Last ned teknisk dokumentasjon og brosjyrer her

LAST NED PDF

Overflatebehandlinger

Majoriteten av våre eksterne stålprodukter er varm- galvanisert etter EN ISO BS 1461 standard og er tilgjengelig i en rekke Akzo Nobel pulverlakk farger. For å oppnå et utmerket resultat bakes fargen på ved høy temperatur. Vi har en mengde forskjellig farger å velge mellom og hjelper deg gjerne om du trenger råd eller veiledning. Du kan også velge mellom flere typer overflatebehandlinger som patina, rust, bronse, rustfritt stål, rå overflate, galvanisert og corten stål. Er du ute etter noe annerledes har vi det du trenger.

Pulverlakkert

Gloss, matt, vintage, røff tekstur

Rå Overflate

Klar gloss, matt klar semitransparent med hvilken som helst fargetone

Rustfritt Stål

Børstet, polert og sandblåst

Artistisk – Rust

Vår helt egen pulverlakk system for rust farget utrykk

Corten Stål

Spesial stål som skifter farge over årenes løp

Bronse

En av de tidligste metallene

Galvanisert

Beskyttende belegg av sink for stål eller jern

Patina

En kjemisk reaksjon som skaper en kunstnerisk og unik og overflate

Farger

Metalforms stål vinduer varm-galvaniseres før pulverlakkering og kan fås i alle forskjellige fager. Fargen bakes på ved høy temperatur for å gi et førsteklasses resultat.

Selv om vi kan tilby alle verdens farger velger de aller fleste kundene våre svart 9005 – kanskje er det for vanskelig å velge.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.