VÅRE  Vinduer

Innovative produkter utviklet for moderne standard.

STÅL VINDUER

Design ditt eget unike rom og skap en autentisk atmosfære inspirert av klassisk eller moderne stil. Bring naturen inn via store vindusflater, design din egen glassveranda eller skap et loft om til et urbant hjem.

Tilgjengelig med Isolerte stål profiler

Hva er en isolert stål profil? En isolert profil også kalt kuldebro profil i stål er en stål profil eller ramme, med isolerende egenskaper som er like viktig som den isolerende effekten i glasset.

Rammen til et vindu eller en dør, har innvirkning på den totale energieffektiviteten og det er blant annet her man kan tape varme om disse profilene ikke er isolert på riktig måte. Det finnes både doble og tredoble systemer. Vår MF ISO -FINELINE har en avansert isolert profil med høy tetthet som fungerer som en termisk barriere. Med slike profiler til et vindu som er med dobbelt eller tredobbelt kryptonfylt glass og opp til 37 mm bredt overgår man kravene i gjeldende forskrifter, spesielt i tøffere værforhold hvor tradisjonelle stålvinduer kanskje ikke tidligere har vært tilstrekkelige.

Https: Metalform No Wp Content Uploads 2020 12 Steels 1 Copy 3 Png Webp

I samarbeid med

Design dine egne unike boarealer og lag en autentisk, historisk påvirket atmosfære, sammen med tidløs eleganse og lang levetid. Opplev den urbane sjarmen til loftet og gjenskape deres historiske industrielle karakter. De slanke og smale stålprofilene gjør det mulig for deg å lage dine egne unike miljøer. Termisk barrie stålalternativer tilgjengelig. Hva er en termisk barriere = Termisk barriere er et begrep som relaterer seg til vindu eller dørkarm, som er like viktig, hvis ikke mer enn glasset. Rammen til et vindu har en betydelig innvirkning på den samlede energieffektiviteten til ethvert vindu og dør – inkludert for doble glass systemer. Vår MF ISO -FINELINE har en avansert høy tetthet.

2021 11 Tura 8957e 4 Jpg Webp

Klar til å starte ditt neste prosjekt?

Uavhenig om du er klar til å komme igang med ditt neste prosjekt eller bare trenger noe hjelp så er du velkommen til å sende oss en forespørsel.

Egenskaper

 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike vindustyper
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSmale profiler
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike sprosser til glass
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSpesielle geometrier
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpSkjult drenering
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpUlike monteringsmuligheter
 • Https: Metalformwp Mangird Com Wp Content Uploads 2020 09 Check Png WebpFørsteklasses utførelse
Https: Metalform No Wp Content Uploads 2020 11 3a34418b 958c 4619 856f B4ec122f99b6 Jpg Webp

Tekniske Spesifikasjoner

Metalform’s stålvinduer finnes i forskjellige utførelser. Alt fra varmgalvanisert stål til corteen-stål og også i edlere metaller som bronse. Stålalternativene er tilgjengelige i et utvalg av svært holdbare pulverlakkfarger. Malingen er bakt på ved høy temperatur for å gi en høykvalitets finish.

Mens vi tilbyr nærsagt hvilken som helst farge, går de fleste av kundene våre for sort 9005 – kanskje det er for vanskelig å velge eller så er det bare slik at sort er tidløst og klassisk.

Last ned teknisk dokumentasjon og brosjyrer her

LAST NED PDF

Overflatebehandlinger

Majoriteten av våre eksterne stålprodukter er varm- galvanisert etter EN ISO BS 1461 standard og er tilgjengelig i en rekke Akzo Nobel pulverlakk farger. For å oppnå et utmerket resultat bakes fargen på ved høy temperatur. Vi har en mengde forskjellig farger å velge mellom og hjelper deg gjerne om du trenger råd eller veiledning. Du kan også velge mellom flere typer overflatebehandlinger som patina, rust, bronse, rustfritt stål, rå overflate, galvanisert og corten stål. Er du ute etter noe annerledes har vi det du trenger.

Pulverlakkert

Gloss, matt, vintage, røff tekstur

Rå Overflate

Klar gloss, matt klar semitransparent med hvilken som helst fargetone

Rustfritt Stål

Børstet, polert og sandblåst

Artistisk – Rust

Vår helt egen pulverlakk system for rust farget utrykk

Corten Stål

Spesial stål som skifter farge over årenes løp

Bronse

En av de tidligste metallene

Galvanisert

Beskyttende belegg av sink for stål eller jern

Patina

En kjemisk reaksjon som skaper en kunstnerisk og unik og overflate

Farger

Metalforms stål vinduer varm-galvaniseres før pulverlakkering og kan fås i alle forskjellige fager. Fargen bakes på ved høy temperatur for å gi et førsteklasses resultat.

Selv om vi kan tilby alle verdens farger velger de aller fleste kundene våre svart 9005 – kanskje er det for vanskelig å velge.

La oss snakke

Kontakt oss i dag fra skjemaet nedenfor. Vi vil gjerne høre din

ideer om ditt kommende prosjekt.

 • Dra og slipp filer her, eller
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  Metalform vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å være i kontakt med deg og for å tilby oppdateringer og markedsføring.